Makaron z ryżu tajskiego bezglutenowy BIO 250 g TERRASANA

Makaron z ryżu tajskiego bezglutenowy  BIO 250 g - TERRASANA Zobacz większe
3061
Bio Planet
Nowy
: BIO

Ostatnie egzemplarze!

Produkt dostępny. Wysyłka natychmiast.

17,46 zł

Ilość:

Dodaj do listy życzeń

Bezglutenowy makaron z tajskiego ryżu.

Niezastąpiony składnik dań z woka.

Więcej szczegółów

Makaron z ryżu tajskiego to produkt bezglutenowy, który powstaje wyłącznie z naturalnych składników.
Produkowany jest z mąki ryżowej, otrzymanej w wyniku mielenia częściowo oczyszczonych ziarenek ryżu, zachowując w ten sposób swoje cenne składniki odżywcze.

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

Sposób przygotowania: Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.

Skład: mąka ryżowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 72,70 g
w tym cukry - 0 g 
Białko - 1,80 g
Sól - 0 g

Informacja alergenna
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.

Pojemność: 250g