Brak produktów
Szukaj
Bezglutenowy makaron z tajskiego ryżu.
Niezastąpiony składnik dań z woka.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Sposób przygotowania: Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.
Skład: mąka ryżowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 72,70 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 1,80 g
Sól - 0 g
Informacja alergenna
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
Pojemność: 250g
Kadzidło PĘCZEK Biała Szałwia & Lawenda do okadzania i oczyszczania domu ok....
BIO Dashamula Churna w proszku 75 g Nimi Ayurveda (szklany pojemnik)
Przyprawa Asafetyda (Asafoetida Hing) sproszkowana 50g Vandevi
Tabletki z węgla drzewnego 10szt. 1 ROLKA, średnica 40 mm. Golden Temple
BIO Balsam do Ust, Święta Bazylia & Mandarynka, Lip balm 3.5g Cosmos Organic...
Herbata Po obiedzie/After Dinner CYKORIA & KOPER 20 organicznych torebek...
Srebrzysty Piasek pod tabletkę węglową do rozpalania kadzidła 100g
Odżywka do włosów - Woda ryżowa z biotyną i masłem shea - dla gładkich i...