Brak produktów
Szukaj
Triphala guggulu jest popularnym ziołem stosowanym od tysięcy lat w Indiach
Wg. Ajurwedy Triphala guggul usuwa toksyny z organizmu, utrzymuje prawidłowy poziom cholesterolu, wspomaga kontrolę wagi, utrzymuje prawidłowe trawienie i wchłanianie pokarmu.
Guggul pochodzi z indyjskiej rośliny Bedellium. Żywica jest wydobywana z kory i umieszczana w mieszance ziół z Triphala.
Składniki:
Najniższe / nakwieksze zalecane dzienne spożycie (6/12 tabletek):
Balsamodendron mukul (Guggul) * 1618/3236 mg,
Terminalia chebula (Haritaki) * 323/647 mg,
Terminalia belerica (bibhitaki) * 323/647 mg,
Emblica officinalis (Amalaki) * 323/647 mg,
Piper longum (Pippali) * 323/647 mg,
skrobia: tapioka *.
* z kontrolowanej uprawy organicznej.
składnik dodatkowy: Tapioka
Sposób użycia:
Dla dorosłych: 3 x dziennie 2-4 tabletki 10-15 minut po posiłku z ciepłą wodą.
Pochodzenie:
Rolnictwo spoza UE (Indie)
Producent:
Maharishi Ayurveda Europe B.V.
Chyavanprash 1kg Dabur (Chyawanprash) pasta wzmacniająca odporność
BIO Olejek Ayus Taila Mahanarayana Przeciwstarzeniowy do masażu ciała 100 ml...
Ayurvedyjska Czarna Sól indyjska Kala Namak drobna 150 g Govinda
Kadzidło sypkie Pomyślność Good Fortune Zapach: Frankincense 50 ml
Amalaki Owoce Amli 60 kapsułek Organic India (Suplement diety) żródło witaminy C