Brak produktów
Olej z pestek dyni - podnosi odporność organizmu i korzystnie wpływa na układ moczowy.
Bezglutenowy makaron z tajskiego ryżu. Niezastąpiony składnik dań z woka.
Ekologiczny sproszkowany korzeń maca od lat stanowi podstawowy element diety w krajach Ameryki Południowej. Ma...
Jedna z najzdrowszych kasz. Stanowi źródło białka i cennych witamin oraz soli mineralnych. Nie zawiera glutenu.
Ekologiczne sproszkowane owoce camu camu, charakteryzują się przyjemnym, lekko cierpkim smakiem. Mogą stanowić cenny...
Ekologiczny sezam biały łuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań.
Naturalny słodzik o barwie, konsystecji i smaku cukru. Ksylitol jest wskazany dla wszystkich osób dbających o zdrowie.
Sól himalajska pochodzi z najwyższych gór świata, z miejsca, gdzie miliony lat temu znajdował się słony ocean. Jest...
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej...
Dzięki dużej ilości potasu regulują ciśnienie krwi i pracę nerek. Zawierają sporo żelaza, wapnia, fosforu, witaminy...
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, jest doskonałym...
Nasiona konopii - doskonałe źródło kwasów Omega -3 i -6 witaminy E i żelaza. Dla wzmocnienia i regeneracji organizmu.
Pyszna przekąska z kawałkami migdałów, chrupek ryżowych i płatków bananowych.
Tłoczona na zimno oliwa z najwyższej jakości oliwek. Dla zdrowia i urody.
Mąka z topinamburu polecana jest dla osób z cukrzycą.
Mus ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego sezamu prażonego. Sezam bogaty jest w wapń, żelazo, magnez oraz witaminy...
Pełnowartościowy produkt do smarowania chleba, do słodzenia lub jako środek wzmacniający. Wspaniały i zdrowy...
Ekologiczne nasiona lnu znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce.
Smaczna, słodka i zdrowa przekąska dla wielbicieli kokosa!
Olej z pestek moreli to doskonałe źródło witaminy B17, która wspomaga walkę z nowotworami.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem. To zarówno ciekawa w...
Idealny dodatek do potraw znajdujący zastosowanie w kuchni wegetariańskiej, tajskiej i indyjskiej.
Bezglutenowy makaron z mąki z brązowego ryżu i mąki z dyni z dodatkiem aromatycznego imbiru. Niezastąpiony składnik...
Makaron orkiszowy typu noodle, smaczna alternatywa dla tradycyjnego makaronu.
Olej arganowy doda oryginalnego, północno-afrykańskiego smaku potrawom. Doskonale współgra również z różnymi deserami...
Smaczne sezamki, wyłącznie z ekologicznych składników. Wspaniała przekąska w czasie podróży lub podczas intensywnego...
Bezglutenowy makaron z czarnego ryżu ryżu. Niezastąpiony składnik dań z woka i sałatek.
Bezglutenowy makaron o wysokiej zawartości białka roślinnego.