Brak produktów
Szukaj
Przyprawy kuchni indyjskiej
Organiczna mieszanka pikantnych 11 wyselekcjonowanych przypraw idealna do rozgrzewających dań. Nadaje potrawom...
Organiczna mieszanka łagodnych 11 wyselekcjonowanych przypraw idealna do rozgrzewających dań. Nadaje potrawom...
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa...
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa...
Badian właściwy, anyż gwiazdkowy, anyż gwiaździsty.
Niedłączny element kuchni indyjskiej, odrobina asafetydy sprawi, że potrawa nabędzie wyrafinowanego smaku! Pomaga...
Tradycyjna ajurwedyjska mieszanka przypraw organicznych w blaszanym pudełku z asafetydą i kozieradką.
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się...
Kardamon - jedna z najstarszych przypraw. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Wyjątkowo aromatyczna przyprawa do podkreślenia smaku słodkich i pikantnych potraw.
Yashtimadhu Churna (Lukrecja) to jedno z najczęściej używanych ziół w medycynie naturalnej. Znane jest ze swoich...
Pikantna, korzenna mieszanka przypraw z dodatkiem chilli.
Ayurveggie Indian Flavour to przepyszna mieszanka przypraw z indyjskimi przyprawami korzennymi i aromatyczną siłą...
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrażniając kanały ciała.
Organiczna zmielona papryka chilli nadająca potrawom charakterystyczny pikantny smak i aromat.
Przyprawa nadająca niepowtarzalny smak portawom z ryżu i curry. Pozytywnie wpływa na doszę Vata.
Aromatyczny, ostry nieco pieprzny i imbirowy smak Galangal podbije serca niejednego smakosza.
Podstawowa mieszanka przypraw używana w kuchni indyjskiej.
Gałka muszkatołowa zwana w Indiach Jaiphal to bardzo aromatyczna przyprawa o delikatnym, słodkim smaku, często...
Jedna z najstarszych przypraw świata. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Tradycyjna organiczna mieszanka przypraw ajurwedyjskich. Kitchari to tradycyjne ajurwedyjskie danie z ryżu, zwykle...
Kolendra mielona to bardzo popularna przyprawa stosowana najczęściej w kuchni azjatyckiej i indyjskiej.
Kolendra z powodzeniem zastępuje naszą tradycyjną pietruszkę czyniąc nasze dania bardziej wyrafinowanym i nadając...
Kozieradka jest pomocna przy problemach z układem pokarmowym. Obniża poziom cukru we krwi.
Kumin obok kurkumy, kolendry i chili jest dominującą przyprawą w kuchni indyjskiej. Pomimo walorów smakowych...
Mieszanka łagodnych indyjskich przypraw do sporządzenia najpopularniejszej indyjskiej herbaty
Organiczna mieszanka pikantnych przypraw Masala Chai do indyjskiej herbaty.