Brak produktów
Szukaj
Podstawowa mieszanka przypraw używana w kuchni indyjskiej.
Gałka muszkatołowa zwana w Indiach Jaiphal to bardzo aromatyczna przyprawa o delikatnym, słodkim smaku, często...
Jedna z najstarszych przypraw świata. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Tradycyjna organiczna mieszanka przypraw ajurwedyjskich. Kitchari to tradycyjne ajurwedyjskie danie z ryżu, zwykle...
Kolendra mielona to bardzo popularna przyprawa stosowana najczęściej w kuchni azjatyckiej i indyjskiej.
Kolendra mielona to bardzo popularna przyprawa stosowana najczęściej w kuchni azjatyckiej i indyjskiej.
Kolendra z powodzeniem zastępuje naszą tradycyjną pietruszkę czyniąc nasze dania bardziej wyrafinowanym i nadając...
Kozieradka jest pomocna przy problemach z układem pokarmowym. Obniża poziom cukru we krwi.
Kumin obok kurkumy, kolendry i chili jest dominującą przyprawą w kuchni indyjskiej. Pomimo walorów smakowych...
Mieszanka łagodnych indyjskich przypraw do sporządzenia najpopularniejszej indyjskiej herbaty
Organiczna mieszanka pikantnych przypraw Masala Chai do indyjskiej herbaty.
Organiczna mieszanka łagodnych przypraw Masala Chai do indyjskiej herbaty.
Ekologiczne przyprawy do kawy w cynkowym pudełeczku.
Organiczna mieszanka przypraw do kawy
Pikantny i smaczny kurczak Tikka Masala to danie, którego powinien spróbować każdy miłośnik wyrazistych smaków.
Uniwersalna przyprawa ekologiczna nadająca daniom aromat i smak kuchni indyjskiej.
Mieszanka przypraw wspomagająca funkcjonowanie układu trawiennego.
Ajuwerdyjska mieszanka organicznych przypraw do dań kuchni indyjskiej.
Specjalnie wyselekcjonnowana mieszanka przypraw do dań z ryżu.
Ajuwerdyjska organiczna mieszanka przypraw idealna do kofty lub dań z mięsem mielonym.
Organiczna przyprawa w kwadratowym pudełku ozdobnym z cyny.
Jadeitowy moździerz to absolutny „must have” w każdej kuchni. To dodaje żywności pozytywnej energii i wibracji....
Koper Włoski stosowany głównie w kuchni indyjskiej ze względu na swój wyjątkowy specyficzny i aromatyczny zapach. Po...