Brak produktów
Szukaj
Kurkuma - przyprawa o złocistym kolorze, lekko gorzkim smaku i wyrazistym zapachu. Używana do dań z curry. Jest to...
Yashtimadhu Churna (Lukrecja) to jedno z najczęściej używanych ziół w medycynie naturalnej.
Pikantna, korzenna mieszanka przypraw z dodatkiem chilli.
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrażniając kanały ciała.
Ajurwedyjska organiczna mieszanka nasion do żucia po posiłkach. Chrupiąca prażona mieszanka ziół zapewniająca...
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się...
Aromatyczny, ostry nieco pieprzny i imbirowy smak Galangal podbije serca niejednego smakosza.
Jedna z najstarszych przypraw świata. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Kolendra mielona to bardzo popularna przyprawa stosowana najczęściej w kuchni azjatyckiej i indyjskiej.
Kolendra z powodzeniem zastępuje naszą tradycyjną pietruszkę czyniąc nasze dania bardziej wyrafinowanym i nadając...
Kozieradka jest pomocna przy problemach z układem pokarmowym. Obniża poziom cukru we krwi.
Mieszanka łagodnych indyjskich przypraw do sporządzenia najpopularniejszej indyjskiej herbaty
Organiczna mieszanka pikantnych przypraw Masala Chai do indyjskiej herbaty.
Ekologiczne przyprawy do kawy w cynkowym pudełeczku.
Koper Włoski stosowany głównie w kuchni indyjskiej ze względu na swój wyjątkowy specyficzny i aromatyczny zapach. Po...
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrożniając kanały ciała.
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrażniając kanały ciała.
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrożniając kanały ciała.
Asafoetida (Hing) to bardzo popularny indyjski składnik kulinarny o silnym zapachu, który nadaje potrawie...
Asafoetida (Hing) to bardzo popularny indyjski składnik kulinarny o silnym zapachu, który nadaje potrawie...
Liście curry pochodzą z drzewa murraya koenigii. Roślina ta rośnie w Indiach i na Sri Lance.Wysoko cenione są tam...
Luksusowa przyprawa o pięknym, miodowym aromacie. Ceniona na całym świecie za walory smakowe i zapachowe.