Brak produktów
Szukaj
Zobacz większe
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa łagodząca do roślin strączkowych. Idealny do dań wegetariańskich.
czyt. ajdżwan
Popularna przyprawa w kuchni arabskiej i indyjskiej stosunkowo mało znana w Polsce. Charakteryzuje się silnym ostrym aromatem z nutą korzenną. Zdecydowanie odświeżający smak przypomina połączenie kminku, tymianku i mięty.Poleca się dodwania ajwanu do ciężkostrawnych potraw, mięs, do warzyw bogatych w skrobię, takich jak ziemniaki, do roślin strączkowych (grochu, soczewicy, fasoli, faloli mung, cieciorki, dalu i innych). Skład: ajwain * * z kontrolowanych upraw ekologicznych
SKROBACZKA DO CZYSZCZENIA JĘZYKA Z CZYSTEJ MIEDZI ochrona jamy ustnej
Świecznik/Kominek zapachowy wykonany z naturalnego steatytu wys 8cm szer 6cm
Olej z pestek opuncji figowej - Eliksir przeciwzmarszczkowy, 80ml Najel...
Kadzidła w patyczkach Dragon's blood ok 24 sztuki 15g Satya Sai Baba Nag Champa
Maść na bóle głowy i przeziębienia Patanjali Balm 25g (Golteria mięta i...
Tradycyjne mydło Aleppo 200g 35% oleju laurowego 65% oliwy z oliwek Saryane