Brak produktów
Szukaj
Zobacz większe
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa łagodząca do roślin strączkowych. Idealny do dań wegetariańskich.
czyt. ajdżwan
Popularna przyprawa w kuchni arabskiej i indyjskiej stosunkowo mało znana w Polsce. Charakteryzuje się silnym ostrym aromatem z nutą korzenną. Zdecydowanie odświeżający smak przypomina połączenie kminku, tymianku i mięty.Poleca się dodwania ajwanu do ciężkostrawnych potraw, mięs, do warzyw bogatych w skrobię, takich jak ziemniaki, do roślin strączkowych (grochu, soczewicy, fasoli, faloli mung, cieciorki, dalu i innych). Skład: ajwain * * z kontrolowanych upraw ekologicznych
Ziołowa Pasta do Zębów Himalaya Ayurveda Dental Cream GUM CARE 150g
Tradycyjne mydło Aleppo 200g 35% oleju laurowego 65% oliwy z oliwek Saryane
Organiczny Olej Sezamowy BIO Extra Virgin 750 ml Seyfried szklana butelka...
Kadzidełka 20 stożków z metalową podstawką Nuta Morska z Oud Drewno Agarowe...
Kadzidła Sandalwood Drzewo sandałowe 14 patyczków 15g SATYA Bombaj
Pasta Ayurvedic Complete Care 26 Ajurwedyjskich Ziół! 100ml Dabur
Kadzidła Tulsi Święta Indyjska Bazylia 15 g Satya Ziołowe Uzdrawiające...