Brak produktów
Szukaj
Połówki fasoli mung do klasycznych potraw indyjskich. Wysokie źródło białka i błonnika.
Fasola mung jest niezwykle ceniona ze względu na wysoką zawartością białka.
Równoważy dosze. Jest lekkostrawna więc może jeść ją każdy.
Sposób przygotowania: Fasolę zalać świeżą wodą i gotować 30-45 minut.
Skład: Obrane i podzielone ziarna fasoli mung * (* z upraw certyfikowanych)
Ajurwedyjski Olejek Do Pielęgnacji Nosa Anu Thailam 10ml Nimi Ayurveda
Herbata Ginger Tulsi Tea z Imbirem 100g sypana Organic India
Ręcznie robione w Indiach Mydełko 100% VEGAN - INDYJSKA RÓŻA - 15g. Soil & Earth
Płyn do prania Aleppo, naturalny detergent - Zapach Jaśminowy 2l Najel
Olej sezamowy BIO (z prażonych nasion) 100ml (FAIR TRADE) Bio Planete
BIO Mandukaparni (Gotu Kola) Centella Asiatica 80 kapsułek Cosmoveda...